21.05.2019 | 10:20
Балъков: Ухапят ли ме – хапя и аз
Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред, коментира треньорът

Tреньорът на Етър Красимир Балъков остана спокоен след загубата от Славия с 0:1 в първия мач от финалния плейоф за участие в баража за Лига Европа. Според новоназначения национален селекционер резултатът може лесно да бъде обърнат. Легендата на българския футбол коментира и персоналните критики на президента на Славия Венцеслав Стефанов, последвали след назначението му начело на националния отбор.

“Няма разочарование, защото това е баражен мач в две срещи. Жалкото е, че сами се победихме, тъй като подарихме ситуация на Славия. Можеха нещата да се развият по друг начин. През второто полувреме Славия се прибраха и пазеха резултата, а ние тотално ги надиграхме. Заслужавахме равен. Положителното от този негативен резултат е, че сега във Велико Търново ще дойдат повече зрители. Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред. Ще трябва да сме по-офанзивни при този резултат, а също така да внимаваме“, каза Красимир Балъков.

Той коментира и критиките на президента на Славия Венцеслав Стефанов след назначението му като национален селекционер.
“Ние живеем в страна, която тепърва влиза в моралните рамки на Европа и много често се случват неща, които не са обясними. Всеки има право на мнение. Уважавам го като човек, който е дал на българския футбол. Славия е един много симпатичен отбор. Но да се критикува един селекционер без нито един работа – това не го разбирам. Аз съм положителен човек, но ухапят ли ме, хапя и аз”, каза Балъков, който отказа да коментира дали в договора му има клауза, според която членове на Изпълкома нямат право да критикуват публично работата му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране