04.03.2015 | 0:42
Българка пребори рака с цяр от чесън
Наташа Вълкова го произвежда в цех край Радомир

Българката пребори рака с цяр от чесън. Наташа Вълкова, която е страдала от саркома (рак на мускулите), е успяла да стопи метастазите. Диагнозата є е поставена през 2002 г.

Лекарите й дават най-много две години живот. Тя обаче е жива и до днес, радва се на добро здраве и вече произвежда своя цяр в малък цех край Радомир, съобщи БНТ2. Тя вече го е патентовала. Хранителната добавка се продава в някои аптеки, цената й е под 10 лева. Към момента обаче количествата са изчерпани. Наташа Вълкова се занимава с микробиология и е доктор на науките I степен.

Когато преди 12 години става ясно, че е с онкологично заболяване и започва химио- и лъчетерапиятя не се задоволява само с достиженията на официалната фармакология. Започва да чете и да проучва методи, доказали положителни резултати при лечението на тази диагноза. Неочаквано тя попада на научни изследвания, според които суровият чесън лекува много видове рак.

Жената започнала да прави експерименти и да пие всеки ден по 100 мл извлек от него на спиртна основа. За две години разсейките на туморите изчезнали от тялото й, а тя смята, че причина за това е сокът от чесъна.Впоследствие по идея на нейния лекуващ онколог тя го патентова.

Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията.Продуктът е изцяло натурален. Към основната му съставка – спиртен извлек от суров чесън, са добавени маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк.

Естрактът не преминава през химична или термична обработка. Така се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че извлекът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки убийци на онкологичните заболявания.

Според описанието си добавката действа като мощен имуностимулатор на производството на клетки, които убиват патогенни микроорганизми и ракови клетки в тялото. Освен това има и силен ефект на детоксикация, който е в основата на благоприятния ефект при химио- и лъчетерапия.

Добавката помага и при хрема, както и за защита от грип.“Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко и неугледно, което притежава огромна сила.”, казва Вълкова. За изработката на 100 мл сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън. Продуктът вече се произвежда в малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно. Тя и дъщеря й са единствените работници на поточната линия, която са купили с кредит.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране