21.02.2015 | 22:32
Българка разби рекорд! Секс с най-много мъже за 24 часа!
22 годишната аматьорка Деница Севдова от Русе беше разбита от 1026 пениса

През 2004-та година, американската п*рнозвезда Лиса Спаркс взриви порноиндустрията, като постави световния рекорд за с*кс с най-много мъже за 24 часа – знойната американка е била опъната от 919 юнака по времето на „Международния GANGBANG /групов секс/ фестивал EROTICON във Варшава Полша.

Вече този рекорд се държи от българка!  22 годишната аматьорка Деница Севдова от Русе разби този рекорд на пух и прах, според сайта на унгарската продуцентска къща ALS! По време на документирана продукция от унгарското порно студио ALS, тя беше разбита от цели 1026 пениса, един след друг в продължение на 24 часа!

Всичко е документирано, а 3-часова компилация от мегаоргията ще бъде пусната скоро! Според информация за новата звезда в сайта на компанията, Деница живее от дълги години в Будапеща, където е студентка и винаги е била блазнена от бързите печалби в порноиндустрията.

Осъзнала, че не е първа красавица/приятно закръглена е/, но е решила да компенсира за това и да влезе с „летящ старт“ в порнобизнеса!

Как по добре от това да разбиеш на пух и прах може би най-големия секс рекорд в света! Деница учи психология, харесва животните и забележете, си има приятел, който знае за рекорда на своята любима!

Но не мислете, че е подложена на риск. Според информацията от сайта на компанията, всички 1026 участника са преминали изследвания, за да не се допуска риск от ХИВ или венерически болести. Повечето са били обикновени момчета, които са се отзовали на поканата, публикувана в интернет от организаторите!

Е нашето момиче със сигурност е успяла да направи впечатление на доста продуценти от милиардния п*рно бизнес, дали новата Джена Джеймисън няма да е от България!? Очакваме с нетърпение да излезе видеото, а на Деница – успех!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране