01.02.2015 | 19:05
Баща и дете потънаха в придошла река
Бащата бе намерен удавен преди час, а сега спасителите откриха и трупа на 9-годишното дете

Баща и дете потънаха в придошлата река край село Илинденци.

Те пресичали реката и буйните води ги помели. Бащата бе намерен удавен преди час, а сега спасителите откриха и трупа на 9-годишното дете. Тялото му било завлечено на около 300 метра от мястото на инцидента.

Второкласникът Георги се прибирал заедно с баща си Илия Гайдов след празненство за Трифон Зарезан в местността Щавен. Решили да минат по пряка пътека през река Змийска. Бащата залитнал и паднал, като повлякъл и сина си.

Реката не е много дълбока – около метър, но заради проливните дъждове е много бърза и ги е повлякла, споделят потресени хора от село Илинденци.

Джип е паднал в придошлата р. Девинска, издирват телата на пътуващите

Предполага се, че двамата пасажери са починали, съобщиха от ОДМВР- Смолян. Спасителни екипи издирват телата на пътувалите в автомобила съпрузи, колата е намерена на около 3 км надолу по течението според информация от Общинската администрация в Девин.

Автомобилът е излетял в реката при излизане от паркинг в Девин. Според предварителни версии е шофирала съпругата. На мястото не са открити спирачни следи. Джипът е бил отнесен от реката, повишила днес значително нивото си от проливните дъждове.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране