03.07.2019 | 14:24
Бащата, хвърлил дете от моста, бил луд
Дидо удрял хлапето с юмруци в гърба, разказват хората в Габрово

Станаха ясни нови подробности за мъжа, хвърлил 4-годишното си дете от мост, пише БЛИЦ. Във фейсбук групите на Габрово веднага закипя от коментари за зверството. От тях стана ясно, че 31-годишният мъж се казва Дидо. Според съседи и габровци той е „не е много добре с главата“.

Припомняме, че детето умря на място, а таткото беше задържан преди да се хвърли и той. Заедно с детето живеели в квартал „Русевци“. „Вчера си играеше пред блока с други деца, много усмихнато и игриво „беше“ момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо подобно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах. Всеки от кв. „Русевци“ знае, че таткото Дидо не е много добре с главата. Но явно не е толкова луд щом не му е стискало да скочи след детето си!“, написа габровец във фейсбук групите, посветени на града.

„Е тук е мястото на смъртната или доживотна присъда. Що за идиот трябва да си да убиеш собственото си дете, психопат!“, възмущава се жена от Габрово. „Аз лично преди около 3 години бях свидетел как го удря по гърба със юмруци пред голям търговски магазин в града, но тогава не ги познавах. Удари детето, защото като слязоха от колата то не мина от предна страна, а от задна. И този Дидо се изнерви и започна да го удря, а майката отиде взе количка за пазаруване и влезе в „магазина“, спомня си мъж от града. „От писано тук-там разбрах, че мъжът се казвал Дидо, имало някаква връзка между него, изчезването на някоя си Поля преди седмици и настоящия инцидент“, гласи коментарът на друг габровец.

В града се носи слух, че майката знаела за намерението на бащата и също била там, преди таткото да извърши зверското убийство.

1 коментар

  1. 80% каза:

    Някой, някъде беше казал за едни 80% от населението……….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране