19.04.2015 | 0:02
Бащата на Бербатов най-после свободен! Разведе се
Свободата излязла на Иван само 50 лева и 20 години мъки

Родителите на Димитър Бербатов-Маргарита и Иван Бербатов се разведоха най-после. Районният съд в Благоевград  обяви брака им за разтрогнат  по причина „дълбокото му и непоправимо разстройство“.

Делото за развода бе по искане на Иван Бербатов, който се мотивира, че любовта между тях отдавна вече си била отишла. Двамата се бракували още през 1980 г., но от много години не били заедно – той живее в София, а тя се подвизава в Благоевград. Двамата им синове Димитър и Асен също отдавна били самостоятелни и имали свои семейства.

След като брачната им връзка де факто се отдавна се скъсала, Иван  поиска да сложи и де юре край, без да обвинява никого за случилото се.  Бербатов старши доведе двама свои приятели от София, които свидетелстваха , че той живее сам в апартамента си от цели 20 години и никога не били виждали съпругата му дори и на гости  при него.

Няколко години Маргарита се противеше и се кълнеше, че няма да  му даде развод посмъртно, но накрая клекна

Тя  изобщо не се появи в съда, макар че в писмения си отговор бе изразила несъгласие с  развода. Целият  процес струва само 50 лв. на Иван Бербатов –  стойността на държавната такса . Двамата са осъдени и да платят на държавата по 15 лв. за съдебни разноски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране