13.05.2023 | 11:11
Бащата на Мъск си продава спермата си за 150 000 долара – за майки, които искат да родят генийче
Според думите му, му плащат по 100-150 000 долара за бурканче, с надеждата да им се роди генийче

Оказва се, че бащата на Илон Мъск – пенсионираният електроинженер Ерол Мъск, е не по-малко ексцентричен от прочутия си син. Той обаче далеч няма неговата известност. Връзката помежду им е странна – ту се обичат, ту се мразят, ту изобщо не комуникират.

Преди броени дни Мъск-старши даде обширно интервю за изданието „Сън“, в което говори за странностите на сина си, граничещи с психопатологията.Той отбелязва, че Илон от малък бил луд по Наполеон Бонапарт. Той е убеден, че ако Наполеон не бе загубил при Ватерло, интернет щеше да е измислен до 1900-та година, а ние отдавна да сме завладели Космоса. Ерол отбелязва, че синът му е направо за психиатрична клиника, ако питат него, но допълва, че не може да му се сърди, тъй като и до днес му изкарва луди пари.

Твърди, че бездетни дами от цял свят го търсят да им дари сперма за изкуствено оплождане и допълва, че макар вече да наближава 78 години, успява някак а се справи.

Според думите му, му плащат по 100-150 000 долара за бурканче, с надеждата да им се роди генийче.

Ставайки въпрос за пари, Ерол посочва, че синът му, му дължи близо 100 млрд. и припомня, че през миналата година той отрекъл историята му, че има мина за диаманти в Забмия и обеща милион „Доджкойна“ по 93 000 долара единия за този, който му я посочи.

Мъск-старши твърди, че го е водил там, когато е бил на 15 години. Спомня си, че дори щели да ги арестуват и да гният зад решетките, тъй като Илон взел вместо своя паспорт, този на брат си. В заключение посочва, че Илон е добро момче, макар малко да му хлопа нещо в главата. Допълва, че е отговорен и сериозен, и се гордее с него въпреки всичко, през което са преминали отношенията им през годините. Дори твърди, че един ден го вижда като президент на САЩ, нищо че е малко луд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране