30.03.2015 | 10:51
Бащата на убитото момче е руснакът Герман Костин
Убийството на детето в куфар – зловеща семейна история

Мистерията около 5-годишното дете, което беше намерено мъртво в куфар близо до Пасарел, все повече се заплита и придобива размерите на зловеща семейна история.

Предполага се, че бащата на момченцето е живял в кооперация в столичния квартал “Витоша”. Апартаментът е на руснак и е запечатан от полицията в петък вечерта.Мястото е претърсено от органите на реда, но цялата информация, която тече в медиите, е неофициална, тъй като от МВР отказват всякакъв коментар по случая.

Според информацията на Нова ТВ бащата се казва Герман Викторович Костин, роден е на 11 май 1964 г. в Русия и е обявен за издирване.По-късно излезе информация, че за майка на детето се счита жената, чиито останки бяха намерени в началото на март край Приморско. Засега няма никакво потвърждение и на тази версия.

Появиха се и версии, че има връзка между убийството на детето и самоубилата се рускиня в Бургас,тъй като преди да скочи от балкона на апартамента си тя крещяла нещо за дете, убито в катастрофа и за куфар.

Извършен е и обиск в сграда в Приморско. Жилището е на мъж с фамилия Герман. Той заедно с българка купуват апартамент там. При обиска са открити играчки, които са за 5-годишно дете, но от полицията отново мълчат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране