14.03.2015 | 17:14
Бат Сали: Всички цигани вярваме на Пеевски, обичаме го
Комичният циганин-депутат продължава да отрича за частното Енерго

Всички цигани вярваме на Делян Пеевски. За това го обичаме. Той олицетворява модела на младия политик. Това каза депутатът от ДПС Александър Методиев –Бат Сали по Нова тв.

Нямам частно енерго. Срещу мен няма досъдебни производства. Потърпевш съм, очернят ме. Това, което се случи в парламента не е достойно за едни политици. Никога не съм плащал. Никога не съм участвал в купуване на гласове. Не е присъщо да лъжа, както аз, така и много мои сънародници, обясни той.

Профайлър, обаче заяви, че вербалната и невербалната комуникация при Бат Сали се разминават, което показва, че той лъже. Въпреки твърденията на профайлъра, който е от чужбина и няма връзка с родната политика,  той продължи да отрича за купуването на гласове и за частното енерго. Моят етнос застава твърдо зад мен, аз помагам на циганския етнос, опита да ни убеди той и уточни, че ДПС ще спечели изборите утре в Сърница. Държавата е нелепа институция, защото не може да спре купуването на гласове, каза той, след което предизвика колегата си Валери Симеонов да се тества на детектор на лъжата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране