10.10.2015 | 20:18
Батков: Дойде Видовден за ЦСКА!
"Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща", каза още той

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори за случващото се сЦСКА по време на представянето на книгата “Синята приказка”.

“Дойде Видовден за ЦСКА! За ситуацията с ЦСКА говорих още през 2008 година. Тогава тяхните задължения бяха около 5 милиона към хазната. По това време Александър Томов казваше, че е по-добре да купува футболисти, отколкото да плаща данъците. Как може такова нещо? Тогава се е направили компромис и сега се стига до тази ситуация. Те какво искат? Сега да се пременят с нови дрехи, а да са си същите, с титлите и останалите неща. Да се прекръстят, ако искат, на ЦСКА 2, ЦСКА 3 или ЦДНА“, каза Батков.

Батков коментира и ситуацията в „синия” клуб:

“Никога не съм предавал Левски. Искам дебело да го подчертая. Никога не съм предавал Левски, но съм правил компромиси. Собствениците на Левски са ясни. На 23-и ще имаме Общо събрание и ще ги видите още веднъж. Не знам защо свързват Пеевски с Левски, но кажете ми в България, какво не свързват с Левски. Много се радвам да видя всички хора от онзи отбор тук, разбира се, че ще поздравя всеки един от тях. Ще стисна ръката и на Георги Петков. Радвам се, че Левски върви добре в момента, отборът играе привлекателен футбол. Левски не е държавен отбор, вие, които купихте акции, за да спасите Левски, държавата ли сте?”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране