18.07.2015 | 19:19
Бергендорф прибра обратно бияча си, обичала го
На звезди като нея е нормално да се случват такива работи, каза "откривателят" й Маги Халваджиян

Жана Бергендорф не издържа на напора на чувствата си и прибра при себе си танцьора Леандър, с когото само преди седмица си разменяха шамари и ритници с вещина, на която ще завидят и най-добрите ММА бойци, пише Всеки ден. Въпреки че бе категорична, че повече не иска да го вижда, и дори го обвини, че я е нападнал в дома ѝ, червенокосата певица пак е с него. Певицата все още била лудо влюбена във фаталния танцьор.

Магърдич Халваджиян обяви, че заради случилото се на Жана Бергендорф – ареста й за притежаване на марихуана, от тук нататък тя ще бъде викана на участия непрекъснато.

“Един такъв скандал като този с Жана Бергендорф действа страшно много в България. Тя от тук нататък ще има непрекъснато участия. На истинските звезди им се случват такива работи. Прекалено драматично се гледа на тях”, продължи той.

“Неприятен инцидент е, не съм я чувал, защото бях в чужбина. Честно казано не знам какво точно се е случило”, завърши продуцентът.

Халваджиян е продуцент на предаването “Х фактор”, откъдето именно тръгна кариерата на изпълнителката Жана Бергендорф. Нещо повече, певицата участва в рекламния клип за новия сезон на предаването, а до скоро беше и сред участниците в телевизионното шоу “Като две капки вода”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране