23.02.2015 | 21:19
Бирмата бутнал пари под масата да купи от „Пайнер“ награда за Преслава
След като двойката се сдобри, Бирмата бил готов на всичко да зарадва любимата си

Фолк звездата Преслава ще получи  една от най-престижните награди на ТВ „Планета“.

Колеги от бранша мърморят, че това ще е незаслужено и друг трябва да вземе отличието. Преси обаче ще се окичи с приза чрез натиск, който е оказан върху продуцента й инж. Димитър Димитров – Пайнера. Това пък направил любимият й  Жоро Бирмата, с когото скоро се сдобриха и сега той е готов да стори за нея всичко.

Така тя ще стане Идол на 2014. За тази категория бяха са номинирани  Анелия, Галена, Джена, Преслава и Цветелина Янева. Обаче останалите са само за пълнеж, а наградата ще отиде в ръцете на Преси, която специално отиде в Дубай да събира тен, за да се появи още по-красива на годишните награди в НДК.

Обществена тайна е, че призът Певица на годината ще бъде даден на  Галена. За Преси е запазена  наградата Музикален идол,  обаче от гилдията смятат, че това не е справедливо, защото  няма достатъчно заслуги към фолка през изминалата година. Тя имала много участия, но не показала почти нищо ново.

Георги Станоев – Бирмата се е постарал тя да получи приза, като се спрягат два варианта, по които го е направил. Според служители в „Пайнер“-а,  единият слух гласи, че милионерският син е заплашил по телефона Митко Димитров и му е казал, че ако не даде наградата, Преслава  ще си потърси нов агент.  А вторият слух гласи, че Бирмата е бутнал сериозна сумичка под масата на продуцента, за да осигури втората престижна награда на любимата си и да я направи щастлива.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране