09.06.2019 | 13:47
Бившата на Бойко Борисов се хвали с кола и палат за милиони (снимки)
Стела Георгиева обича да се хвали с красивия си дом

Бившата жена на Бойко Борисов – д-р Стела Георгиева, отново актуализира информацията за финансовото си състояние в социалната мрежа, видя „Галерия“. Тя показа подробни снимки от палата си в Щатите, където живее заедно с втория си съпруг.

Луксозен автомобил „Мерцедес“ – S класа е паркиран пред единия от гаражите на просторната къща. Проверка на „Галерия“ установи, че возилото струва не по-малко от 100 000 лева.

Но „Мерцедес“-ът не е единственият, с който разполага семейството на Стела. Бившата на Бойко се радва поне на още два автомобила, тъй като гаражите в палата са общо три. Бялата S класа обаче е лично нейна, разкриват наши източници. Заедно с останалите коли целият автопарк на Стела удря близо половин милион.

Д-р Георгиева обича да се хвали с красивия си дом. Къщата разполага с 5 спални, просторен дневен тракт с камина, външен басейн и огромна градина – гордостта на Стела. Именно заради ботаническия рай бившата на Бойко толкова често публикува снимки на дома си, оценен на близо 2 милиона лева.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране