05.05.2021 | 20:27
Бизнесмен със скандални разкрития в парламента: Мата Хари е плеймейтка. Снимала чекмеджето срещу хонорар от 5000 лв.
Бойко Борисов е рекетирал бизнесмен, като му е показвал клип със сексуални извращения над БГ богаташ, който в момента е в затвора
Кюлчетата в чекмеджето на премиера са заснети от плеймейтка на 500 метра от нас. Аз съм мъжкар и това момиче ми разказа, че й дали 5000 лв. да обслужи премиера, а тя снимала кюлчетата. Тези скандални разкрития е направил бизнесмен пред парламентарната Комисия по ревизията на правителствата за последните 10 години. Той обаче не беше представен с името си.

„На един рожден ден на нашия премиер, Иван Пилето (собственикът на „Градус“) носи кюлче на премиера. Един от най-богатите хора в България, които се занимават с минно дело, носи голямо кюлче. „Иване, толкова ли ти се откъсна от сърцето – я гледай Цоло какво ми е донесъл“, казал Борисов.

И така – едно малко и две големи – Пилето допълва още едно кюлче – подарък за премиера.

„3 пъти съм се срещал с Борисов по 4-5 часа, в бивша резиденция на Тодор Живков“, кавза бизнесменът, който е подал сигнал до Комисията.

„Звъни ми Петя Аврамова: „Спри бе, спри да купуваш земя!“. След 10 дни пак ми звъни същата: „Спри или ще те дам на нашите прокурори!“.

По думите на бизнесмена на една от сбирките с Борисов е показван на телефон клип със сексуални извращения над бизнесмен, който е в затвора. Целта била да се покаже какво ги очаква тези, които не се подчиняват.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране