08.07.2015 | 17:22
Бизнесменът Ангел Божилов съди Михнева за 300 000 лв.
Мотото на делото е „OXI на Михневщината“

Днес стартира делото на собственика на компанията ОЕТ Ангел Божилов срещу “разследващата журналистка” Маргарита Михнева.

Искът срещу нея е заведен заради твърденията й в медиите около аферата “Петко Сертов”, който изчезна мистериозно в Гърция. В края на 2014 г. Михнева лансира много взаимно изключващи се версии, но във всички тях тя неизменно атакуваше Ангел Божилов. По това време последният бе в тежък финансов конфликт с ексдепутата Димитър Ламбовски.

Още тогава шефът на ОЕТ заяви, че ще съди Маргарита Михнева за 300 000 лв. „Отвратен съм от начина по който се опитаха определени хора да използват случая с изчезването на Петко Сертов, за да атакуват мен и моята компания ОЕТ. Завеждам дело срещу Маргарита Михнева с иск за 300 000 лева, за клевета и набеждаване в извършване на престъпление“, заяви Божилов.

Оказа се обаче, че Божилов попадна в шизофренна ситуация, наложена му от факта, че вместо Маргарита Михнева, както се представя тя, всъщност съди Маргарита Димитрова, както е по документи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране