08.07.2020 | 6:59
БНТ мълчи за скандала с летния Догансарай
За случилото се няма никаква информация и на сайта на обществената медия

Мълчание от Българската национална телевизия около днешния скандал с летния Догансарай. В новинарската емисия на обществената медия вчера и днес присъства вече обичайната тема за коронавируса, тежката буря, която наводни центъра на София снощи и разпитът на премиера Бойко Борисов в прокуратурата по казуса с чатовете и Пламен Бобоков. За гардовете край имението на Доган обаче – ни вопъл, ни стон.

Вчера бившият министър на правосъдието Христо Иванов заедно с Ивайло Мирчев от “Демократична България” решиха да стигнат до охранявания плаж с лодка. Там обаче бяха посрещнати от охрана, която отказа да се легитимира. На архивни снимки, които плъзнаха из мрежата, се вижда, че едно от лицата е служител на НСО, който е застанал зад Ахмед Доган. От охранителната служба обаче заявиха индиректно, че това не са техни служители.

Изненадващо обаче новината бе подмината от журналистите в Българската национална телевизия. За случилото се няма никаква информация и на сайта на обществената медия. Новината за случилото се обаче остана далеч и от погледа на зрителите на “Още от деня” – аналитичното всекидневно предаване.

Причините за това не са ясни.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране