30.03.2015 | 8:14
Бонев се изгаври с МВР шефката Бъчварова
Бившият вътрешен министър е написал седем иронични опорни точки на колежката си

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев се изгаври яко с настоящия вътрешен министър Румяна Бъчварова. Министърът от първия кабинет на Костов е написал седем иронични опорни точки на колежката си във фейсбук, в които без да споменава името й, я е направил на пух и прах. После подхваща и американския президент Обама.

Ето и написаното от Богомил Бонев:

“Един ден на министърката.

Първо, грим, кафе, да кажа на гаджето, че няма нужда да се хаби пак като за бюлетините от Костинброд, защото му пада либидото.

Второ, да направя преглед на печата на премиера, за да видя колко пъти го споменават в положителна светлина.

Трето, да проверя дали се спазва линията за заглушаване на критиците Му, за да му подскажа някоя гениална мисъл, която да покрие крясъците им – примерно да нареди на Горанов незабавна проверка на произхода на едно евро при купувачите на БТК и пр., под носа ни продадени.

Четвърто, да помоля някого от Секретариата да ми подскаже как да подпиша стотиците папки, които ми трупнаха на бюрото, без да ме хванат, че съм сгафила. Рано е да мислим за печалбите.

Пето, да честитя Първа пролет, Цветница и пр. на Бойко, милия, защото той скоро ще има возкресение без мандат, на Цветелина, защото е важна за паричната ни сигурност, на президента, за да си мисли, че съм негов човек, на дъщеря си в Дневник, че е изпростяла окончателно; и да не пропусна да предупредя малоумницата, че баща й може пак да превърти и да блокира кортежа на Борисов в Бояна. Както го направи с Орешарски. Което този път ще бъде незаконно, за разлика от предишния.

Шесто, да уважа американското посолство, което пак ще ми подскаже как да осигуря на г-н Бойко, милия, едно конграчулейшън.

Седмо, да прочета няколко реда от Закона за МВР, за да не изглеждам чак толкова куха лейка в сутрешния блок на телевизията…”

В седващия си пост, бившият вътрешен министър се е отдал на размисли за Америка, американците и настоящия им президент Обама. Ето какво е написал във фейсбук:

“Демокрацията в Америка – това беше нашият идеал, това беше идеалът на емигрантите от Източна Европа. Като държавица се провалихме. Някои наши съграждани успяха. Много са малко. Други стигнаха там, устроиха се криво-ляво, поживяха, оцеляваха, оцеляват още. Трети се върнаха, срамувайки се от неуспеха си с “Американската мечта”.

Съединени Американски Щати. Прекрасна страна и прекрасен народ! И уникално изтъпяла политическа класа в момента. Точно, когато демократ и цветнокож е начело. Два мандата, белязани с катастрофални външнополитически грешки и неизпълнени обещания – за Афганистан, примерно. Украйна ще му бъде записана на симпатичния Обама като най-злополучния президентски провал. Все едно е застрелял австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд.

Обама, с неговата смешновата агресия срещу Русия, наподобяваща имитация на твърдост, е пример за лаик в политиката, който в края на мандата си започва да ревнува друг лидер, заради неговата популярност.

И се ребчи с военната “сила” на Литва, примерно. И ние, представлявани от най-голямото възможно нищожество (личен избор на Борисов), се оказваме ангажирани в това избиване на комплекси, против волята си. Ай сиктир!”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране