30.07.2019 | 0:07
Борис Джонсън рекламира Брекзит без сделка за 100 млн. паунда
Това ще е най-голямата рекламна кампания от Втората световна война насам

Борис Джонсън планира да похарчи 100 милиона паунда за светкавична рекламна кампания, с която да подготви Великобритания за Брекзит без сделка, пише в.“Телеграф“. Според изданието това ще е най-голямата рекламна кампания от Втората световна война насам. Средствата ще бъдат похарчени за билбордове, реклама по радиото и телевизията през следващите три месеца.

В неделя новият британски премиер е наредил на министрите да работят ударно по подготовката на Брекзит без сделка. Предвидени са всекидневни брифинги за напредъка в подготовката, които ще се провеждат в правителствената зала Cobra briefing room – място, което обикновено се ползва за координирани реакции при извънредни ситуации.
Към момента правителството работи по хипотезата, че страната ще напусне Европейския съюз без споразумение.

Планира се по време на кампанията да бъдат разпратени брошури на 27 милиона домакинства, ще има и множество клипове по телевизиите и в интернет.
Още преди окончателно да бъде одобрен за нов премиер, Джонсън обяви, че ще извади Великобритания от ЕС на 31 октомври, дори и без сделка.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    От 3 години Англия напуска ЕС, и все още не са. В момента в който напуснат губят най-големия си и близък пазар.Моментално цените на стокитге им се увеличава,дори и да направят споразумение със САЩ те трябва да се конкурират със всички други страни,а и всичката им продукция се оскъпява от големите транспортни. разходи.Бившите жители на колониите им живеят по добре от Лордовете в Англия сега. Индия и Китай ако слючат някакво споразумение с Англия ще бъде на равни начала, със същите права на движение на работна сила и финанси в Англия от Индиа или Китай. Империята им заляза в 1939 когато подстркават Полша да провокира Германия за война.Хитлер им казва започнете ли война срещу Германия, Британия ще загуби имерията си.И Британия ипотекира всичко което има за да плучава кораби,самолети,храни,оръжия,машини и суровини от САЩ като последната вноска за погасяване на дълга си към САЩ от втората световна война е 83 милиона долара през 2006г. Та от войни някои хора/държави печелят много, стига да можеш скараш и сбиеш някои държави, тогава идват големите пари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране