25.02.2015 | 9:20
Борисов бил воин и строил пътища в предишния си живот, но го обесили
Феноменът Олга Ускова съветва премиера да си избере жена и да има деца от нея, защото имал здраво семе

Премиерът Бойко Борисов си е типичен дракон. Рептил е по произхождение. Това каза в „Добро утро, България!“ по ТВ7 юристът Олга Ускова, която е и председател на Международна асоциация на блондинките.

Тя уточни, че чрез специален софтуер, с който работи по своя метод „Ом“, може да види пътя на всяка душа и нейните прераждания.

„Ушите на Бойко от моята графика са като слушалки, защото различните междузвездни цивилизации, които се месят в управлението на нашата планета, му диктуват това, което трябва да се свърши. Управляват ни рептилоподобните. Бойко е един от силните представители на драконите и затова е планирано да е лидер. Той е древен воин, който в предишния си живот е бил обесен, а тялото му – изгорено. Народът пак ще го обеси и изгори, ако не изпълни тази мисия, с която е дошъл. Не за първи път е управител на България и затова моята лична препоръка към него е да отиде в Тибет, да си вдигне духовните сили. В целия си предишен живот е строил пътища в страната ни“, заяви Ускова.

„Съветвам премиера да си намери хубава жена, за да си има деца от нея, защото е добър българин със здраво семе. Не бих го съветвала да става президент. По-важна му е мисията като премиер“, каза още Олга Ускова.

1 коментар

  1. Ruber каза:

    Aма за сьщите престьпления както сегашните ли или е краднал и рьсел тьпотии вьв по голями количества

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране