07.10.2020 | 20:08
Борисов иска да сме единни – с мафията ли?
Естествено е, че това правителство си отива в близко бъдеще от политическата сцена, но какво ще стане след това

Между протестиращите имаше и един евродепутат, който беше от ЕНП. Христо Иванов, неговият председател на партията беше отвън – Радан Кънев. Той е от ЕНП, но не е от ГЕРБ и така и не му беше дадена думата. Аз по начало не съм очаквал кой знае какво да се случи в Европейския парламент и да се решат нашите проблеми. В четвъртък ще излезе резолюцията, която сигурно ще е малко смекчена от това, което Кънев и Елена Йончева прокараха в Комисията, но важното е, че става дума за България. Това каза журналистът Иван Гарелов в ефира на 7/8 TV.

„Това, което мен ме занимава лично е какво ще стане в близко бъдеще. Естествено е, че това правителство си отива в близко бъдеще от политическата сцена, но какво ще стане след това. Това, от което се опасявам като гледам как се блъскат разни фигури от близкото и сегашното време, за да заемат място, все едно властта се търкаля на улицата. Аз се страхувам, че ще стане както преди и ще започнат да ни делят. Ако има разделение значи нищо не сме постигнали. Трябва тази промяна, която искат хората и въздейства, да доведе до това да бъдем по-свободни, по-изявени, да говорим каквото искаме“, допълни той.

По думите му Борисов, присъщо на всеки партиен лидер, който си отива, е заговорил за това как трябва да сме заедно и единни. „С кого трябва да сме заедно? Трябва да бъдем заедно с мафията ли, с тези, които ограбиха народното богатство, с тези, които заграбиха“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране