27.07.2019 | 21:11
Борисов към Нинова: Не ме искат? Колко време чакаха за снимки с мен и благодариха…
Той припомни, че преди няколко години БСП са имали мандат да управляват и какво са направили

Не отива на БСП при този икономически растеж и подем в държавата да говорят, че Борисов управлява не защото хората го харесват, а поради страх, заяви премиерът Бойко Борисов в събота в Пловдив по повод речта на лидера на БСП Корнелия Нинова на Бузлуджа.

Той даде пример със срещата си с представители на Асоциацията на българските училища в чужбина, които провеждат годишната си конференция в Пловдив и на които по-рано премиерът обеща допълнителни 2 млн. лева догодина.

“Учителите и директорите в чужбина колко време чакаха за снимки с мен, и колко хора благодариха за направеното от правителството. Защото техните въстания… не само 45 години назад, а и встрани са ни върнали. Така че при този икономически растеж, при този подем, който има в държавата, да говориш такива неща, не им отива…“, каза Борисов.

Той припомни, че преди няколко години БСП са имали мандат да управляват и какво са направили.

“Опозицията е това, нека си говори. Дайте това като отговор ми е молбата – тази любов, признателност, която бликаше от най-важните хора – будителите, учителите, директорите на училищата“, добави Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране