09.09.2020 | 12:15
Борисов: Мафията иска да ни свали. Няма да подам оставка!
Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач

Час и половина след като даде заявка във фейсбук профила си, че е “време за промяна, премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да се оттегля, а като причина посочи, че оставката му е искана от мафията.

При посещение на строящ се център за деца с онкологични заболявания край София Борисов даде да се разбере, че оставката му не стои на дневен ред, а от думите му се разбра, че планира през ноември да открие първия участък от строящата се магистрала “Европа”.

“Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач и това ми дава основание да считам, че не трябва да давам оставка”, заяви министър-председателят”. Той отново повтори тезата си, че протестиращите искат оставката на правителството му, без да предлагат алтернативи и нямало достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата, иначе щял да стори това с удоволствие.

“Затова толкова ги дразним, другите няма какво да покажат”, смята той. Добави и че светът е в криза и “ще видите какво ще се развие в следващите месеци” и увери, че “действаме здраво и не обръщаме внимание”.

“При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще”, изтъкна още Борисов. След посещението в центъра за деца, премиерът се отправи на инспекция на строящата се автомагистрала “Европа”.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране