02.07.2020 | 17:44
Борисов ни прави на балами: Всяка сутрин снимам чекмеджета, гардероби…
Премиерът отново твърди, че снимките с милионите евро и златните кюлчета в спалнята му били "аранжирани"
Вече и телефони не нося. Сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране. Война не водя с никого, никого не нападам. Вие го казвате.

Така премиерът Бойко Борисов коментира последните скандали, които продължават да се вихрят у нас. Той отново зае любимата си поза на „жертва“, но продължава да не дава никакво обяснение за снимките с милиони евро и златните кюлчета от спалнята в „Бояна“.

„Вече нито нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране“, коментира той с насмешка снимките от спалнята му.

Премиерът обаче подмина с мълчание въпросите за новите текстови съобщения, разпространени от прокуратурата, както и чатовете, които Пламен Бобоков показа тази сутрин с лице, за което се твърди, че е Борисов. Това е поредният удар по управляващите и премиера, след разпространените чатове между Борисов и бизнесмена Васил Божков. Появиха се и скандални снимки и записи с министър-председателя.

По-рано днес Борисов се качи на инспекция с джипа заедно със зам.-министъра от МРРБ Николай Нанков. От там премиерът коментира скандалните снимки:

„Могат да ме снимат гол, колкото искат…“.

На въпрос какви са взаимоотношенията му с държавния глава Румен Радев, министър-председателят отвърна: „Като отговоря на такъв въпрос, вечерта заглавието е: Война на премиера с президента! Аз война с никого не водя, никого не нападам, а вие казвате, че водя война. Не искам да…“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране