02.12.2020 | 10:26
Борисов, проститутките и КГБ
Премиерът за задоволяване на човешките си потребности, се възползва от услугите на лица, които участват в престъпна дейност!, пише Атанас Атанасов
Така би могло да се озаглави ”изповедта” на премиера ни в чуждата преса, където в опит да се измъкне от един скандал яко се е накиснал в друг. Защото!

Борисов дава интервю за известна немска медия и там говори, че в правителствената резиденция го посещават красиви жени за „задоволяване на човешките му потребности“. Но! Ако в Германия проституцията е легализирана, то у нас тя е престъпление по НК. И излиза, че премиерът за задоволяване на човешките си потребности, се възползва от услугите на лица, които участват в престъпна дейност!

При условие, че всички нива на тази криминална дейност в България са организирани и контролирани, се поставя риторичният въпрос – зависим ли е от сводническата мафия българският премиер ?! И парите и златото в чекмеджето са тежък компромат, но… зависимостта при „задоволяване на човешките потребности“ е още по – лошо! И това не подлежи на доказване, защото е известно от както свят светува, много преди Мата Хари!

И нещо за КГБ. Не знам за какъв учебник говори Борисов, защото в школите на този специален октопод са преподавани много оперативни дисциплини. И аз силно се съмнявам, че премиерът ни ги е чел. Известно е, че тази дейност не му е любима. Нещо са му разказвали, а той сега си го интерпретира в свой интерес в опит да ни внуши, че е жертва на руснаците, на които скоростно строи цял газопровод за сметка на българския бюджет.

Само да вметна. В практиката си специалните служби се стремят да придобиват истинска, действителна информация. Не се толерират съчиненията, напротив- наказват се. Защото основната дейност на тези служби е да захранват правителствата си с надеждна, често обществено прикрита информация, а не е да изработват компромати. И все пак – компромати се използват, но става дума за вярна информация, която злепоставя лицето!

Каква е истината при Борисов в дадения случай? Дали тези, които му осигуряват проститутки са свързани с руснаците?! Сякаш самият Борисов има такова съмнение. Дали е зависимост от корупция или от проституция! Или по-скоро и от двете заедно ? Това трябва да се разследва! Но днес няма кой да извърши това всестранно, обективно и пълно.

За това решението е активност на предстоящите избори за създаване на условия да се демонтира Борисовата държава!

Атанас Атанасов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране