17.06.2017 | 0:01
Борисов се оперира, за да не иде на рождения ден на Симеон
Операцията на менискуса му е направена в болница „Софиямед“

Премиерът Бойко Борисов е бил успешно опериран днес в Университетската болница “Софиямед”, съобщиха от лечебното заведение. Министър-председателят е претърпял оперативна артроскопска интервенция по спешност на коляно поради увреден менискус.

Операцията е извършил началникът на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ “Софиямед” и един от най-добрите травматолози в страната доц. д-р Антони Георгиев.

“Операцията премина успешно, очакваме бързо възстановяване”, коментира доц. д-р Георгиев.

През февруари 2015 година лидерът на ГЕРБ пак скъса менискус и беше опериран в болницата. Тогава му препоръчаха да спре да играе футбол.

Неочакваната операция на Бойко Борисов стана с деня, в който Симеон Сакскобургготски стана на 80 години. Той отбеляза празника си с пищно тържество в двореца „Врана“.

1 коментар

  1. Деспотов каза:

    Когато г-жа Меркел нареди на г-н Борисов, като пощенски гълъб да “кацне” в Анкара и да се срещне с Ердоган,увредения менискус си “траеше” като здрав,но за юбилея на човекът отворил пътя на г-н Борисов към висшите постове в България,д-р Георгиев каза,че е наложителна медицинска интервенция във връзка с въпросния менискус.Сигурно доктора е останал безмълвен,да спомене на премиерът,че трябва да се раздели с 30-40-кг.живо тегло,за да може да улесни колянната си става при движението из Европа и у нас.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране