04.10.2020 | 13:14
Борисов ще падне преди Петото въстание
Велислав Минеков заминава за Брюксел, където ще участва в заседанието в Европарламента, посветено на България

Надяваме се, че Борисов ще падне преди Петото народно въстание. Това обявиха в студиото на Би Ти Ви тримата от Отровното трио – Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян. Така те отговориха на въпроса дали и кога ще има Пето въстание.

„С четвъртото „Велико народно въстание“ дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България. Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление, за да знаят тези хора, че българите не са склонили глава“, обяви Бабикян. „Уморихме се, но няма да спрем. Хората имат избор, те са разделиха на разни части, каза Бабикян. Винаги, когато има сблъсък, обществото се разделя, това е нормално, това не е инцидент. Има една част, която се чуди ама на тези колко им платиха, други казват, дайте да видим какво ще стане, трети мислят дали им харесва този нюанс или онзи нюанс на цветове, и другите, които казват – аз искам да правя нещо, да действам“, добави той.

Създадохме гражданско общество – нещо, което не можахме да направим 30 години. От днес българинът е революционер“, каза от своя страна адвокат Николай Хаджигенов и добави:„Ние погребахме диктатурата на Борисов“. Ние сме народа, народът сме на площадите, в цялата страна и в света, посочи още Хаджигенов. Цял живот съм бунтар и непримирим към подтисничеството, липсата на свобода и демокрация. Почти 20 г. съм адвокат. Немалка част от моята практика е публична в последните 15 г. Цветан Василев съм виждал само по телевизията, разказа още той.

Третият човек в „Отровното трио“ – Велислав Минеков пък заминава за Брюксел, където ще участва в заседанието в Европарламента, посветено на България. „Възнамерявам да извърша някои предателства, но не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Мисля, че съвсем скоро ще имаме успех“, заяви той. Проф. Минеков добави, че се надява, че вече българите са революционери. Имаме шестима прогонени министри, серия от инциденти вътре в правителството, едно отваряне на европейските очи, което и продължава, скоро ще имаме успех, посочи още той.

На въпрос дали ще правят партия, Арман Бабикян обяви, че винаги се дразни на този въпрос. Стотиците хиляди хора, които са на площада, да, всички трябва да се политизират и да влязат в обществения оборот активно, коментира веднага след това той. Стоейки пасивно вкъщи на ракия и плюейки по телевизора няма да промени нищо. Ако ние не влезем в парламента или хората на площада, да, пак ще влязат мутрите и неграмотниците там, добави още Бабикян.

1 коментар

  1. Ще падне каза:

    Ще падне ама друг път!
    Измислена работа. Не може шепа елитарни първенюта да наливат мозък в главата на дядо Йоцо. Няма как да стане!!! Демокрация- сойто има най-много гласове управлява. Така е и тяка ще е! А елитите да слязат на земята и да говорят с думи прости и народни! Дядо Йоцо е сляп, но не е глух!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране