04.12.2020 | 11:39
Борисов стана доцент на физкултурните науки?
Премиерът вече е и психолог

Бойко Борисов е успял да стане доцент по… физкултурните науки.

Изключителното интелектуално постижение на премиера лъсна в последния пост на бившия офицер от НСО полк. Николай Марков.

Ето какво написа спецът по национална сигурност:

„Като изключим факта, че тежестта на великия план за безплатна ваксинация се стоварва върху крехките рамене на 80 – годишен професор по всичко и член на световни работи по всичко, цялата останала работа върви като по вода.

Тя и водата изчезна, ей тъй между другото, но да се надяваме, че и за тази скрита криза ще се намери някой поне 90 годишен младеж, за да ни спаси за пореден път. Професор, разбира се, какъв друг?

Чувам, че и онова просто нещо ББ станал доцент, вероятно и той по всичко, но това е друг наш разговор.

Малко ме притеснява факта, че сякаш ни се струва нормално БЧК да се занимава с неща, които не са тяхна работа, защото със същата задача може да се заеме, далеч по-успешно и Турския полумесец. Там поне има читави хора и истински професионалсти, докато при нас са само крадливи калинки.

Имам и друго смущение, като например факта, че институциите, които имат конституционна и законова отговорност за здравеопазването се измъкват през задния вход от отговорността от така нареченото „ваксиниране“, което на практика и към този момент е световен медицински експеримент. Нищо повече.

Зная, че когато експериментират върху теб е някак нормално ти да вземаш много пари за това, а не обратното! Именно заради това съм възмутен от отказа на ББ да отиде в Народното събрание откъдето беше призован и да даде обяснение за парите, които ни е натрупал като дългове по отношение на „безплатната ваксина“. Няма нищо безплатно в този свят, а и се чувствам някак гневен, когато някой се разпорежда еднолично с моите пари. Да, моите.

И понеже съм убеден, че дядовците ни нямат място на ключови постове в оперативното управление, въпреки, че ги подкрепям напълно за пенсионните им осигуровки, никак не се чувствам спокоен в подобна опасна среда. Зная, че управници с тежки онкологични заболявания и такива на пределна възраст, които не носят дори наказателна отговорност са удобните инструменти на мафията, за да поставят именно те подписите си върху кражбите. Звучи грозно, но въри чудесна работа на престъпното ни задкулисие.

Какво друго да кажа. Сатър.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране