28.09.2020 | 12:52
Борисов: Цветанов да вземе колкото си иска гласове, с него сме като семейство
Той си има ново семейство, а при мен останаха децата...

„Няма да коментирам Цветан Цветанов. Да вземе колкото си иска гласове“. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод учредяването на партията „Републиканци за България“ от бившата му дясна ръка в ГЕРБ.

„Ние сме били 20 години заедно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му успех… Ние сме като едно семейство и след 20-годишен брак сме се разделили. Той си има ново семейство, а при мен останаха децата“, коментира още министър-председателят и лидер на ГЕРБ по време на посещението си в Ловеч.

Той бе там, за да разгледа новопостроения храм „Св. св. Кирил и Методий“ и коментира, че това е една от най-добре изрисуваните църкви у нас. Там Борисов бе посрещнат от Ловчанския митрополит Гавриил, който го удостои с орден от името на Ловчанската митрополия за църковни заслуги. „Вие устояхте на огромния натиск срещу Вас и не затворихте църквите нито за Цветница, нито за Великден, нито след това“, изтъкна Ловчанският митрополит. Борисов припомни, че сме били единствената държава, която не е затворила храмовете си в условията на пандемия. „Господ направи така, че не увредихме здравето на хората. Благодаря на всички владици и свещеници“, добави той.

След това премиерът посети училище, местна печатница и предприятие за мебели. На последното място той попита служителите дали получават редовно заплати. „Щом сте усмихнати, значи се плаща“, коментира Борисов. И допълни: „Обичам да ходя, когато е направено. Ако е казал Господ, до две години и магистралата до вас ще е готова“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране