17.06.2015 | 0:04
Божинов си намери работа и Николета пак го докопа
Николета Лозанова публикува снимка, на която е сложила ръка върху голите гърди на съпруга си

Развод ли бе да го опишеш – това е ситиуацията с Валери и Николета Божинови, които от месеци тръбят, че са разделени, но все са засичани заедно. След като стана ясно, че Божинов подписва със сръбския футболен отбор „Партизан“, Ники побърза да „сложи ръка“ върху новото му постижение. Тя показа подкрепата си и не пропусна да се види на четири очи с него.

Техните срещи обаче винаги стават и публично достояние, благодарение на любовта на Николета към социалните мрежи. Тя пак се отчете пред феновете, че първа му пожелала късмет, въпреки че двамата са уж разделени. Кадър с надпис „Партизан за бой се стяга“, публикуван на личната й Facebook страница не остана незабелязан от аудиторията.

Голямото сърце на плеймейтката обаче не успя да възхити интернет потребители и те пак я обвиниха, че си прави PR на гърба на Божинов. Заклета почитателка на Лозанова побърза да отпразнува факта, че любимата й бг двойка пак е заедно: „този път няма лъжа,няма измама,няма шофьори,това си Валери ! знаех си,че трябва да си пусна тото ! честито на Валери за новия клуб и успехи,и честито и на вас,че сте заедно отново“

Николета, която рядко общува с феновете си, този път побърза да отговори и изстреля: „Кой каза, че сме заедно?!“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране