06.04.2021 | 12:32
Божков: Скоро пак ще има избори
Борисов не може да бъде премиер никога повече

Бизнесменът Васил Божков, който беше кандидат за народен представител и стои зад партия „Българско лято“, явила се на изборите с мандатоносител БНО, благодари на симпатизантите си за подкрепата и предупреди, че скоро ще има нови избори. Божков живее от около година в Дубай, след като срещу него започна разследване, а прокуратурата му повдигна 18 обвинения.

„Благодаря за смелостта на всички, които ни подкрепиха. Всички искаме по-добра България. Защото българите го заслужават. Не съм обещавал, че ще бъде лесно. Обещах ви, че ще бъда честен. Предупредих ви, че хунтата ще направи всичко възможно да се възпроизведе. Не ви излъгах“, посочи Божков в публикация в профила си във фейсбук.

„ГЕРБ не могат да съставят правителство с никого. Борисов не може да бъде премиер никога повече. Горанов не само не е финансов министър, но не беше и в листите. Пеевски никога повече няма да бъде на никакъв официален публичен пост. Реалният резултат на Българско лято от тези избори е много по-висок. Основите са положени“, изрежда Божков част от резултатите след изборите в неделя (4 април).

„Уважавам решението на българския народ. Поздравявам новите избраници от тези избори. Дано спазят предизборните си обещания. Действията им ще покажат кой – кой е. Скоро пак ще има избори. Ние имаме мисия. Мисия, която ще изпълним докрай“, добавя още бизнесменът в публикацията.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране