16.05.2020 | 20:48
bTV отвърна на Борисов: Тревожно е, че ни нарича ”Божков ТВ”
Ръководството на компанията не е имало близък контакт с Васил Божков

bTV Media Group публикува официална позиция, отговаряйки на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят нарече телевизията „Божков ТВ“, докато отговаряше на репортерски въпрос от неин представител. МИГnews публикува позицията на колегите от bTV Media Group без редакторска намеса:

Вчера и днес в българското медийно пространство се появиха неверни твърдения. Ето фактите от bTV Media Group:

1. „Национална лотария“ беше рекламодател в NOVA Broadcasting Group, bTV Media Group и други медии. „Национална лотария“ беше лицензирана от държавата. Компанията беше един от многото рекламодатели.

2. Новините и актуалните предавания на bTV Media Group са абсолютно обективни и безпристрастни. bTV Media Group се придържа към фактите, а ръководството на компанията нито е имало близък контакт с г-н Божков, нито е получавало каквито и да е покани.

В светлината на фактите намираме за тревожно, че премиерът Борисов нарича bTV, телевизия с доказано висока репутация, „Божков ТВ“, на базата на неверни твърдения, разпространени от други медии. bTV работи по най-високите журналистически стандарти, като отразява новините и събитията по обективен и безпристрастен начин.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране