15.03.2015 | 0:28
„Бултрасите” плашат: Оставете „Ботев” да играе, иначе…
Съдията Никола Попов ще помага на ”армейците”

Привържениците на ”Ботев” (Пловдив) отправиха заплаха към БФС преди ключовия мач с ЦСКА, който е днес от 15,30 часа на база „Коматево”. Бултрасите вече изразиха съмненията си, че съдията Никола Попов ще помага на ”армейците” и няма да бъде позволено на ”жълто-черните” да вземат трите точки, за да може ”Левски” да играе в първата шестица вместо тима на Петър Пенчев.

На официалната страница на феновете на ”Ботев” – bultras.com, беше публикувано следното:„Дойде времето в българския футбол да се играят истинските мачове. Дойде времето да проличи моралът на всички футболни хора. Дойде времето на истинските мъже. Всички медии се занимават с големия проблем на българския футбол – ще изхвърли ли ЦСКА „отбора на народа”, ще играят ли „червените” честно и ще подарят ли сега трите точки на „Ботев”, за да вземат шест в плейофите”, пише в част от съобщението:

„Правилният въпрос е – ще бъде ли позволено на ”Ботев” (Пловдив) да изхвърли ”Левски” от първата шестица с футболни средства. Уважаеми господа от БФС, оставете футбола на футболистите, нека те решат на терена кой какво е заслужил и къде трябва да е в класирането. За пореден път настояваме – не ни карайте да бъдем груби, не защото сме обидени, а защото сме предизвикани. Молим ви и предупреждаваме, оставете футбола да победи”, пише в съобщението на бултрасите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране