26.03.2015 | 14:24
„Бял прах” докара почти до бой „Скат” и „Алфа” в парламента
Журналист се заяжда със Сидеров и Чуколов, Валери Сименов се крие от въпроса колко печели от „гей и порно”

Журналистът от телевизия „Скат” Тео Ангелов се метна върху депутатите от „Атака” Волен Сидеров и Десислав Чуколов с въпроса: „Как сте днес с белия прах?”

Това разгневи здраво двамата народни представители. За да разтърве боя бе повикан шефът на пресцентъра на парламента Христо Краевски, който призова към толерантност при задаването на въпросите. В отговор на „белия прах” репортерите на телевизия „Алфа” започнаха да преследва съпредседателя на ПФ Валери Симеонов с въпроса „Колко печели от гей и порното, които излъчва по неговата телевизия?”.

След продължилата близо 50 минута драма Валери Симеонов успя да се скри в стаята на патриотите, тръшкайки вратата под носа на екипа на „Алфа”.

Тео Ангелов е известен с това, че депутатите от „Атака” го нападнаха след предишните парламентарни избори с настояването „Извини се бе!”. Повод за това беше изявление на журналиста, че избирателите на „Атака” са стадо.

2 коментара

  1. kesten каза:

    Много си е наред Волен, но всичко в държавата ни е сбъркано. А политиците няма как да харесват Сидеров след всичко което вършат , а той ги разобличава.

  2. аз каза:

    Вземете най-сетне да го осъдите и приберете в затворатова недоразумение Волен

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране