13.03.2015 | 19:27
Чалгаджиите Николета и Валери се разделят
Новината и двамата потвърдиха в профилите си в социалната мрежа "Фейсбук"

Известната светска двойка – моделът и тв водеща Николета Лозанова и футболистът Валери Божинов официално се разделиха.

Новината и двамата потвърдиха в профилите си в социалната мрежа „Фейсбук“.

Лозанова написа:  „В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства – едни ликуват „така ѝ се пада“, други пък ожалват „горкичката, какво ли изживява“. Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля… А сърдечно благодаря за поредния урок!“.

Националът Валери Божинов пък заяви:  „За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз ѝ желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска“.

Николета и Валери Божинови се венчаха на пищна церемония на 9 октомври 2011 г., а на 1 април 2012 г. посрещнаха на бял свят своята рожба – Никол. През времето, в което бяха заедно, медиите не веднъж ги събираха и разделяха, но за първи път и двамата коментират за крах в отношенията им публично и официално.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране