19.04.2015 | 0:05
Чалгаджийката Адриана призна: Аз съм циганка и се снимах в порно
Известната като мис Пиги певачка прибрала 20 хиляди евро за секса пред камера

Фолкпевицата Адриана, която е по-известна като Мис Пиги, си призна, че е циганка. „Аз съм ромка  от едно плевенско село, Буковак се казва. На 15 години го напуснах, бях хубавичка и исках да пробия.

Всъщност  не се казвам и Адриана, а съм Живка по паспорт. От близо осем години живея в Италия с приятеля ми Ардиан, който пък  е албанец“, разказа певицата.

Чалгаджийката обясни и че е вярно, че се е снимала в порно филм и си призна, че е взела 20 000 евро хонорар  за ролята си. „Направих четири  сцени, всяка по 15 минути. Снимахме доста часове. Няма да си кажа псевдонима във филма. Много е хубав е, обаче не искам да се знае,“ обясни свенливо певицата.

Продуцентите на порното я открили не къде да е, а във Фейсбук и й предложили да се включи , а тя пък веднага се съгласила. Тъй като не говори  английски, американските  продуценти й наели специално преводач на италиански.

„Аз говоря четири езика – български, цигански, албански и италиански. Английски не знам. Приятелят ми знае за филма и не е против. Ние двамата сме с европейско мислене, за нас не е проблем да си казваме истината. Дори да съм фолк певица, пак ще тръгнат клюки и ще ме изкарат   порно актриса. Не се чувствам лека жена и някой ден може и да вляза в парламента“, заяви гордо Адриана.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране