13.07.2015 | 0:33
Чалгаджията Фики ще си слага имплант на пениса, бил му малък
На всичкото отгоре питончето му засичало заради добавките във фитнеса

Да се раздели завинаги с един от своите комплекси е твърдо решен Фики Стораро!  На мургавия изпълнител му е „влязла муха”, че на всяка цена трябва да напомпа мъжкото си достойнство по примера на чалга краля Азис, който крие 21-сантиметров атрибут, пише „Уикенд“.

Синът на чалга легендата Тони Стораро е само на 20 години, но с мощната си осанка, напращяла от мускули, изглежда на два пъти по толкова. Фики се гордеел с аполоновата си фигура, но не и с някои скрити части от нея. Младият Стораро не можел да се похвали с голям питон.

И това му било огромен комплекс. Ако се вярва на клюката, обхождаща столичните чалга кръчми, за да изглежда мъжествеността му по-голяма, преди участията си Фикрет натъпквал подплънки под слиповете си.

До този номер редовно прибягвал и на снимките на клиповете си, за да поддържа имидж на надарен мачо. Допълнително нашумелият изпълнител се комплексирал и заради друго – че пушката му чат-пат заяждала, заради химията, която използва заедно с тренировките във фитнеса.

За да се избави от всичките тези дертове, Фики започнал да се интересува какви са вариантите да уголеми любовния си инструмент. Проучил, че някои от родните клиники предлагат удебеляване с хиалурон и удължаване. Отказали го обаче вече изпатили си от подобни интервенции.

Опцията с хиалурон била трайна само за няколко месеца, след което организмът разграждал субстанцията. Най-сигурният и изпитан метод бил този, през които преди години премина Азис. Костинбродският славей си поръча специален имплант от Америка, за който плати около 9-10 хиляди долара.

„Фики е като обсебен на тема нов член. По цял ден се рови из интернет и чете материали по темата. Парите не го притесняват, ще ги изкара за 4-5 участия. Но има един проблем – баща му Тони Стораро не му дава да си цепи онази работа”, одумват певеца в чалга бранша.

Българският Василис Карас бил адски консервативен на тема пластики и подобни гаври с природата. Жена му Валя няма нито една корекция, макар че мъжът й може да си позволи да я тунингова от главата до петите.

1 коментар

  1. Maria каза:

    mnogo sí gotin be lic

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране