07.10.2020 | 0:08
„Червена“ България скочи на Десподов, който избра Лудогорец
Феновете припомниха и някои други негови публикации, в които той твърди, че ще остане верен на "червените"

Изненадващият трансфер на Кирил Десподов от Каляри в Лудогорец разбуни сериозно духовете сред феновете на ЦСКА. „Червените“ буквално заляха социалните мрежи, тъй като се почувстваха предадени от доскорошния си любимец. Десподов не веднъж и два пъти се е клел във вярност към ЦСКА и трансферът в един от съперниците на „червените“ със сигурност жегна феновете.

На бял свят веднага се появиха стари публикации на футболиста от периода, в който бе част от ЦСКА-Сф. В пост в социалната мрежа през 2017 година той се държи язвително с тогавашния съперник на „червените“.
„Днес в контрола в Австрия, ЦСКА имаше повече фенове, отколкото Лудогорец, когато стана шампион. Някои неща не се купуват с пари, само ЦСКА!“, написа тогава Десподов.

Феновете припомниха и някои други негови публикации, в които той твърди, че ще остане верен на „червените“.

В групите дори се разпространява телефона на играча с призив да бъде поздравяван за трансфера, съобщи dsport.bg.

Кирил Десподов е вторият футболист, който игра за ЦСКА-Сф и през чужбина преминава в Лудогорец. Преди това почти същото се случи с Антон Недялков, който също бе обявен за предател.
Вероятно Десподов е избрал да премине в Разград, защото всички други възможности се провалиха. Имаше реална опасност националът да седи на пейката на Каляри.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране