22.03.2021 | 9:15
Чорбанов не бил с COVID-19, „настинал на ски“
Цветеслава Гълъбова брани професора от Петър Велков, който бил жалък лешояд

Продължава играта на слухове около състоянието на проф. Андрей Чорбанов от Българската академия на науките, кандидат за депутат от „Има такъв народ“. Последната информация е, че видният противник на противоепидемичните мерки няма COVID-19. Това твърдят близки на Чорбанов, като се позовават на изследванията, които са му били направени в болницата. Според тях ученият настинал сериозно, след като е бил на ски. Получил е усложнения – бактериална пневмония, която няма нищо общо с картината на пандемията.

Това обяснение звучи доста наивно, но при липсата на официална информация, което е абсолютно недопустимо по време на предизборна кампания и фактът, че Чорбанов не си вдига телефона, сме длъжни да запознаем читателите си и с тази версия.

Междувременно математикът Петър Велков, който беше сред първите, писали за състоянието на проф. Чорбанов в социалните медии, стана мишена на безброй атаки.

Според т. нар. „мангъровисти“, които отричат опасността от пандемията, се шири мнението, че младият педагог е пуснал информацията, за да обслужва правителството и НОЩ.

Безспорно най-цветисто по темата се изказа доста ексцентричната психиатърка  д-р Цветеслава Гълъбова Предлагаме ви нейния коментар без редакторска намеса:

До

петър велков – наричащ себе си експерт.

Г-н петре, позволявам си на малко име и на ти, защото като те гледам си на възраст да ми бъдеш син. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е срам от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш лични данни за здравното състояние на един човек – който и да е той. Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от злоради и злобни хора.

Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за защита на личните данни и да сезира съответните етични комисии – най-малкото на Бъларския лекарски съюз, за да се изясни пък и кой продажен медицински специалист те е напоил с подробна информация.

Петре, не си ми уважаем, жалък си, ама много жалък. Не те знам какъв експерт си, но помни, че евтината слава, която получи, ще се обърне срещу теб. И преди да кръжиш като лешояд си помисли какво би ти било да си на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от злоба и глупост коментари на стената ти. Ако е вярно, че учиш деца – Бог да им е на помощ. Преди да си учител, експерт или незнамсикакво точно, каквото твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце.

Ти показа, че това ти е чуждо. Проблем е, че сигурно сега обираш овации и поздравления от хора с твоето ниво на емоционален интелект, т.е. НУЛА. Само те подсещам, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред когото се изправяме и той ни съди. И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти мразените от тях инакомислещи, получават строго наказание. За мой ужас, оказа се, че и националните телевизии са отразили тази „новина“. Е, няма да обиждам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое действие заслужиха. За тях толкоз.

А към всички, с които общувам тук /приятелите ми от реалността си ме познават/ – ковид ще мине и ще замине, ще дойдат други изпитания. И след това ще трябва да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме. Предлагам да се ограмотим що е това емоционален интелект и да започнем да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див възторг. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания. ОчеИЗвадната простотия на моята стена ще бъде пресичана веднага!

Хубава вечер и никога, ама никога не забравяйте, че всеки може да се разболее от нещо, включително и от психично заболяване. И има риск да получи отношение, каквото дава.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране