01.03.2021 | 21:33
Д-р Александър Симидчиев ще води листа на ”Демократична България”
Христо Иванов ще е водач и в Пловдив, а Атанас Атанасов в Благоевград
Пулмологът д-р Александър Симидчиев ще е кандидат-депутат от Демократична България. Преди няколко дни той само загатна за участието си в изборите, но не каза от коя партия ще е.

Симидчиев, който беше един от водещите експерти, коментиращи развитието на пандемията, ще бъде водач в София-област.

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов в 23-и избирателен район, а Христо Иванов, председател на „Да, България“ ще води в 25-и МИР.  Председателят на  Зелено движение Владислав Панев, води листата в 24-и МИР и в Шумен, а Борислав Сандов – в Смолян. Христо Иванов ще е водач и в Пловдив, Атанас Атанасов в Благоевград, а Панев в Шумен.

Откроява се името на Вилдан Байрямова в листите на ДБ. Журналистката е водач в Кърджали.  Бившият посланик и дипломат Стефан Тафров също ще е водач на листа – в Пазарджик. Две листи ще води Велизар Шаламанов – Пловдив Област и Монтана. Той е бивш министър в служебното правителство на Георги Близнашки. Бившият депутат от Реформаторския блок Найден Зеленогорски застава начело на листата в Плевен. Зеленогорски е председател на Гражданско сдружение „Достойнство на един народ“ – ДЕН

7 коментара

  1. Костова каза:

    Най-много обаче ми харесва, че Христо Иванов ще се изправи срещу Бойко Борисов. Това за мен е стратегически ход. То е ясно, че няма да спечели никаква подкрепа, но се застрахова, така че да не падне от някой безименен човек, а да казва, че е победен от Борисов.

  2. Спас каза:

    Ей и този го подлъгаха с кухи обещания

  3. Явор каза:

    Я доктора да си гледа пулмологията и да не се занимава с идиоти

  4. Еленски каза:

    Демократична България изпълнява нарежданията на олигарха Иво Прокопиев. Жалко, че д-р Александър Симидчиев се е подлъгал да бъде част от техните редици.

  5. Асен каза:

    И да води, и да не води, ДБ няма да са в парламента.

  6. Кай каза:

    Няма да им се получи грам така като гледам

  7. Миро каза:

    Защо медицински специалист попада в мрежата на схеми на тези манипулатори от ДБ?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране