19.05.2024 | 12:46
Дали мама ми повлия в “Ергенът”? Няма да се боря с хорското мнение, животът ми продължава
Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи, но не ми е повлияла, кълне се Алек

Поведението на последния ерген Алек, който на финала изостави две влюбени дами пред импровизирания ритуал, се превърна в една от най-коментираните теми в последните дни. Според мнозина причината той да вземе това решение е майка му, която смяташе, че нито Маги, нито Надежда са достойни за сина й. Тя ги определи за възрастни и изрази крайно скептично мнение за тях, а Алек само я слушаше, с което създаде впечатление, че е мамино момченце. Ето какво каза той в първото си интервю след финала:

Съжаляваш ли за нещо, би ли направил нещо по различен начин?
Не. Може да не съм бил изцяло обективен и верен във всяко нещо, но съм реагирал по начин, който смятам за реден за себе си спрямо ситуацията. Взел съм си правилните уроци и това вече е зад мен. Това е животът просто.

Какво мислиш за това, че момичетата направиха първата крачка?
Аз правя първата крачка, но в тази ситуация там те правиха първата крачка.

Какво е мнението ти за момичетата от предаването?

Усетих, че са хубави жени. Беше ми много приятно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, така и за тях, това е било едно много хубаво преживяване с много хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре.

В момента имаш ли чувства към Маги и Надежда?
Не.

Ако Маги и Надежда бяха тук, какво би им казал?
Ще ги прегърна, ще ги питам как са. С усмивка. Имам чувството, че те са ми като другари от войната. Като ветерани, като колеги и партньори ги чувствам заради общото преживяване там. Защото това приключение е веднъж в живота.

Ако същото се беше случило на сестра ти, какво би я посъветвал?
Първо ще наблюдавам средата, в която се случва. Ще се опитам да анализирам ситуацията за двете страни. И след това ще соча с пръсти.

Повлияла ли е майка ти на избора ти?
Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи. Не, не ми е повлияла. Нямам намерение да се боря срещу хорското мнение. Моят живот си продължава с и без това предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви много!

След финала, който бе определен за позорен, социалните мрежи бяха залети с мемета.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране