03.06.2019 | 8:03
Дамата, за която всички говорят в последните дни (СНИМКИ)
Кинси Волански светкавично набра популярност в социалните мрежи

Гола фенка нахлу на терена на стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид и прекъсна големия финал в Шампионската лига Тотнъм – Ливърпул (0:2). В 19-ата блондинката, облечена с впит бански изскочи от сектора с привърженици на „червените“ и стигна почти до центъра на игрището. Стюардите обаче я настигнаха и я съпроводиха извън терена.

Коя е дамата, за която цял свят говори? Оказа се, че не е никак случайна. Казва се Кинси Волански.

Опитът на 22-годишния модел за „саботаж“ на финала не е никак случаен, а напротив – добре планирана акция, с която тя има за цел да промотира сайт за възрастни. След случката Кинси Волански буквално „взриви“ социалните мрежи. Последователите й в „Инстаграм“ скочиха на почти 2 милиона. А преди да нахлуе на терена на стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид е имала десет пъти по-малко фенове.

Кинси Волански е популярен модел, работи в САЩ. Снимала се е за издания като „Sports Illustrated“, FHM и Maxim. Популярна е и в YouTube. Партньорът й Витали Здоровецки също е известен в социалните мрежи, като в YouTube има 10 милиона абонати и около 2 милиона в „Инстаграм“.

Кинси нахлу на терена, облечена с впит бански, на който бе изписано „Vitaly Uncensored“ – името на сайта, който е собственост на гаджето й.

Освен светкавичното набиране на популярност, Волански заработила и 30 хиляди долара. Толкова обещал да й даде не кой да е, а известният като Краля на „Инстаграм“ – Дан Билзериан.

Любопитното е, че гаджето на Кинси – Витали Здоровецки, също е нахлувал на футболния терен, търсейки слава. Той успя да прекъсне за кратко мач от световното първенство в Бразилия през 2014 година:

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране