01.03.2016 | 21:17
ДАНС удари хотел “Берлин”-леговището на Делян Пеевски
Депутатът от ДПС през това време бил в чужбина, заплашил с "последствия"

Служители на ДАНС са влезли в хотел “Берлин” в столичния квартал на богатите “Бояна”. Акцията е била пазена в строга тайна и е проведена без излишен шум и пред подбрани медии, каквато практика съществува в последните години, твърди “Фрог”.

Дансаджии са атакували миналата неделя, на 28 февруари, и около три часа са изнасяли папки и документи от хотела, известен като щаб квартирата на Пеевски и кръга #КОЙ.

Депутатът от ДПС през това време бил в чужбина, твърдят наши източници. Когато му се обадили по телефона, той бил бесен. Заканил се, че няма да остави тази работа така.

Какви материали папки и документи са прибрани от агентите на ДАНС не е ясно. Забранено е да се дава каквато й да е информация. Участниците са предупредени, че ще има уволнения за тези, които се разприказват. Целта е самият Пеевски да бъде лишен от информация. В същото време се следи внимателно с кои служители ще се свърже.

В х-л “Берлин” Пеевски привиквал министри, политици и магистрати на тайни срещи.

1 коментар

  1. Шибил Комита каза:

    Значи Пеевски наистина требваше да стане шеф на ДАНС и тогава Тиквите щеше да си намерят мястото в калта и държавата щеше да тръне напред.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране