08.04.2021 | 17:51
Дърева към Нинова: Затвори вратата на “Позитано” от външната страна!
Няма как да прочистиш БСП от социалистите, те не са козичките на баба Дора, пише журналистката

След вчерашната новина, че соцлидерката Корнелия Нинова съди поредната журналистка за „обида и клевета”,  ветеранката в червените редици Велислава Дърева избухна в гневен изблик. Ядосана, тя призова лидерката на БСП да затвори вратата на “Позитано” от външната страна.

„Корнелия Нинова тръгнала да съди Албена Шавел за клевета и обида. Що? Щото Албена мисли с главата си за разлика от корнелианците от последния ден. Албена е поредният “враг” след Румен Петков от Поглед. инфо, доц. Таня Буруджиева и Калина Андролова”, възмущава се Дърева.

„Уведомявам г-жа Нинова, че ако реши да съди всички социалисти, леви хора, критици, (инако)мислещи, анализатори, журналисти, социолози и политолози, няма да й стигнат 40-50 години! Много са, Нинова! Много сме!

Няма как да прочистиш БСП от социалистите! БСП е НАШАТА партия, с която ти нямаш нищо общо! Българските социалисти, Нинова, не са козичките на баба Дора, които мрат да ги гушкаш, да ги цункаш и да се снимаш с тях! No pasaran! И затвори вратата на “Позитано” от външната страна!”,

избухна Велислава Дърева във Фейсбук. Междувременно благоевградските социалисти изпратиха на Корнелия Нинова кърваво писмо, в което директно я обвиняват за изборната загуба.

„На 4 април тази година Българската социалистическа партия претърпя най-тежкото си изборно поражение в национален мащаб за всичките 30 години преход”,

пишат червените общински председатели от Благоевград, Кресна, Якоруда, Симитли, Банско и Петрич. „Националният съвет на БСП наложи водачи на листи, коалиционни партньори и граждански квоти без диалог с местните партийни структури и без да се съобразява със ситуацията в районите”, оплакват се социалистите. И констатират:

„Ръководството на партията не подкрепи президента, който БСП издигна, който е с най-висок рейтинг и олицетворява всички надежди на българските граждани за промяна. По този начин ние допуснахме българските граждани да ни разглеждат не като алтернатива и носител на промяна, а като част от статуквото”.

В заключение те призовават Корнелия Нинова да подаде оставка, заедно с всички ръководни органи на партията, и да се насрочи ново заседание на 50-ия конгрес за избор на нови ръководни органи на БСП.

1 коментар

  1. Илия Шаламандов каза:

    Освен необуздани емоции,не виждам нищо полезно за партията в поведението на тези наричащи се социалистки…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране