13.03.2015 | 18:56
Дарина, върни открадните пари на българите!
Стотици коментари на гневни зрители срещу участието на милионерката в „Гласът на България"

Решението на Би Ти Ви да включи милионерката Дарина Павлова, вдовица на убития мафиот Илия Павлов, в журито на „Гласът на България“ среща яростен отпор от зрителите. По интернет форумите в големите сайтове ври и кипи от гневни и остри коментари под всяка новина, свързана с бъдещото участие на вдовицата на Илия Павлов. Ето много малка част от мненията за нея. Прави впечатление, че няма нито един коментар в нейна защита! Позицията на българина по въпроса е ясна, но това видимо не притеснява Би Ти Ви и продуцента Слави Трифонов.

Не сме българи, ако не се вдигнем на протест пред студиото за изгонването на тази фльорца, която вместо да плете терлици в сливенския затвор, тръгнала да ви оценява артистичните способности! Срам и позор! Свободата от изедници преминава през малки победи, като тази – вън от България, г-жо Мулти!
Асен

Даринче, скъпа, върни парите на българите, с които живееш охолно по света, пък после се появявай по телевизията!
Ресто парите

Моля ви, поместете на МАДАМ актуална снимка, без фотошоп и да видите тогава как кварталните помиаяри набират скорост.
Иво Минджев

О, Боже, Дарина Павлова! Световната куртизанка след време ще поиска да „кара влака“ като небожепочившия й съпруг. Гнус!
Хахо

Прав си, че трябва да е в затвора и цялото й имущество, конфискувано в полза на държавата. Но от това студио и всички останали трябва да се изгонят всички хрантутници на подобен род предавания – продуценти милионери, които ни задължават да гледаме тъпите им предавания: готвачи, певачи, таланти, брадъри, сървайвъри. От тъпо по-тъпо. Пълна некадърност от страна на „меринджеите“ по телевизиите. Липса на оригиналност и далновидност.
Фики

Само не разбрах – какъв й е точно бизнесът на БИЗНЕС дамата? Май само харчи откраднатите милиарди на Илия Павлов…
Павлов

Колко от коментиращите мъже биха си легнали с тази жена, ако не са поне на 2 питиета, много са закъсали финансово или скоро са излезли от затвора?
Мариана

Ама не само Дарина е в това жури! Какво ще там „режисьорът и актьор“ Ники Илиев? Майка му Мира Кадурина плащаше за режисьорските му лайна, които той нарича филми. Явно майка му плаща и за цялото предаване, а парите вероятно идват от кражбите за милиони във ВМА.
Рарар

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране