25.02.2015 | 13:27
Депутат нарече Сидеров перхидролено човече
Скандал в парламента прекъсна заседанието на депутатите

Напрежението в парламента расте.

Депутатите от „Атака“ нападнаха трибуната, откъдето народният представител от ПФ Валентин Касабов нарече Волен Сидеров „едно перхидролено човече, което си избелва косата.“

Това предизвика бурна реакция сред редиците на депутатите, боят бе предотвратен от намесата на шефката на парламента Цецка Цачева, която прекъсна Касабов, отне му думата и обяви 10-минутна почивка за потушавана на страстите. Патриотът обаче продължаваше да предизвиква атакистите.

Преди него лидерите на Патриотичния фронт и на „Атака“ Валери Симеонов и Волен Сидеров си размениха тежки реплики. Симеонов заяви, че се чувства като на магистрала сред ощетени магистралки, на което Сидеров отвърна, че лидерът на патриотите е „провинциален олигарх и разпространител на гей порно“.

2 коментара

  1. Евдокиев каза:

    „ПАРАЛАКСА“е срам за 43-етото Народно събрание.Същите думи на които той не им знае значението,преди години ги е употребявал по адрес на Вал.Симеонов.Днес друса уши и като копой върви след него и повтаря като папагал казаното от шефа си.Хамелеонът е опасно животно,особено в политиката.

  2. Иво КЖ каза:

    Дебела цензура наричам това,уважаеми редактори.Едно изказано мнение на ваш уважаван почитател,отива за нула време в кошчето за отпадъци.Не е честно!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране