18.09.2020 | 20:25
Депутат от ГЕРБ обяви всички европейски медии за платени
Тома Биков не пожела да конкретизира кой дава пари за материалите, свързани с протестите и корупцията в България

„Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа от страна на Европейската народна партия (ЕНП). Това, което се разиграва в европейската преса, са директно платени публикации от българи“, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНТ.

Запитан обаче кои медии и публикации визира, Биков не можа да посочи конкретно. „Понеже нямам доказателства, няма как да кажа конкретна публикация, но една не малка част от тях са си поръчки“, твърди Биков.

„Европейските медии между другото също вземат пари“, посочи Биков без да уточни. „Ехее, колко хора, които да поръчват в България, не е толкова скъпо. Не мога да казвам имена”, каза Биков в национален ефир.

За нестихващите протести в България срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, както и за проблемите с корупцията у нас, пишат не само издания от Западна Европа, а и отвъд океана.

С материали, отразяващи обстановката у нас, излязоха „Ди Цайт“, „Ди Велт“, вестник „Райнпфалц“, „Шпигел“, „Индипендънт“, Евроактив, Евронюз, „The Brussels Times“, „Политико“, „Интелинюз“, „Гардиан“, Полски институт за международни отношения, “Файненшъл Таймс” (ФТ), американската медия The World и други.

Loading...

2 коментара

 1. Трифонов каза:

  Ами какво друго да каже, като лайното му е заседнало в ануса!Не е приятна тази истина, но така е в политическия живот. Дълго време сереш обилно и от раз задникът се запечатва. Все пак има и по-лоши случаи и тоя пич може да има късмета да ги изживее!Артист е все пак, ще го изиграе и с запечатан задник.

 2. Меглена каза:

  Протестиращите – платени.
  Социологическите агенции – платени.
  Световните медии – платени.
  Само ГЕРБ – света вода ненапита!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране