03.06.2016 | 20:49
Депутатка от ГЕРБ прати Пекин във Виетнам
"Това, което е построил ГЕРБ, не може да го стигнете никога", каза Цвета Караянчева

Вместо да върнетете откраднатите пари от КТБ, вие задлъжнявате още повече българския народ. Това заяви от парламентарната трибуна Корнелия Нинова, която прочете деклрация от името на Парламентарната група на БСП-Лява България по повод вчерашното решение на бюджетна комисия за даването на държавни гаранции за 1.2 млрд. лева заеми, които ще бъдат отпуснати на Фонда за гарантиране на влоговете в банките в България. БСП категорично отказва да подкрепи взимането на нови заеми. Господин премиер мислете рационално. Тези пари трябва да се връщат. Вие управлявате на принципа “След нас и потоп”. Няма никаква социална политика, няма политика на доходи. Изходът от това е предсрочни избори, категорична беше Нинова.

“Всички се изсмяхме на това, което говори г-жа Нинова. Историческата заслуга за замразяването на фондовете се дължи на БСП! Недоумявам и тази загриженост на БСП за похарчените евросредства. Единствената лента, която преряза Пламен Орешарски, е на ресторант в Пекин, каза Караянчева. Тук се намеси председателят на парламента Цецка Цачева и подсказа: Виетнам.

“Е, то Пекин е във Виетнам”, обяви Караянчева и продължи: “Това, което е построил ГЕРБ, не може да го стигнете никога. Камък върху камък не сте сложили. Омръзна ни да слушаме вашите пламенни комсомолски речи”, каза още тя.

1 коментар

  1. Таня каза:

    Куха,издънена лейка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране