23.07.2015 | 18:41
Дупки зейнаха по ремонтирания бул. “Мария Луиза”
Как са слагани тротоарните плочки знаят само общинарите и фирмата-изпълнител

След като столицата се превърна в огромна строителна площадка от два месеца, редно е столичани да изтърпят мъките от това с надеждата, че след приключването на работата по улици и булеварди минаването по тях ще е удоволствие.

Било поради слаб контрол, било по други, близки до работата на прокуратурата причини, вече има и дълбоки пробойни из новоремонтирани булеварди.

За един такъв случай наблюдателен столичанин е изпратил снимка в рубриката „Моята новина” на Нова телевизия. От фотоса се вижда особеният начин, по който са поставени тротоарните плочки и зейналата немалка яма. „Тук човек може да си счупи крака ако е тъмно. Кога ще започнат да бесят хора за това?”, пита изуменият от „майсторлъка” на строителната фирма човек.

Той очевидно не знае, че България е в ЕС и отдавна е премахнала смъртното наказание, а и май всички останали наказания, когато иде реч за обществени поръчки, търгове и харчене на европейски и бюджетни пари. Така че гледайте си в краката, когато минавате по ремонтирани столични улици и тротоари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране