14.07.2019 | 12:34
Двама от новите в Левски наказани за мача с Дунав
Срещата е в понеделник от 20:30 часа в Русе

Двете последни попълнения на Левски Асен Чандъров и Здравко Димитров няма да може да участват в утрешния мач срещу Дунав в Русе – от 20:30 часа. Двамата подписаха на „Герена“ на 5 юли.

Неприятната изненада за „сините“ идва от факта, че двамата трябва да изтърпят наказания от миналия сезон, когато играеха за Септември. В баража срещу Арда Димитров получи жълт картон, с което събра пет и по правилник трябва да пропусне един мач.

Чандъров пък беше изгонен в срещата с тима от Кърджали. Освен санкцията за червения картон, той получи и такава по доклада. Затова халфът е наказан за два мача и ще пропусне не само гостуването в Русе в понеделник, а и визитата на Етър във Велико Търново на 21 юли.

Както е известно, още едно от новите попълнения на Левски вероятно ще пропусне мача с Дунав. Нападателят Дени Алар е контузен и не игра в четвъртък срещу Ружомберок (2:0) в Лига Европа.

Петър Хубчев включи 19 футболисти в групата:

Милан Миятович, Петър Иванов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Янис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Илия Димитров, Мартин Петков, Атанас Кабов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране