03.01.2015 | 0:04
Дядо Мраз друса кючек с бутилка в гащите
Пияният свалял красива клиентка пред очите на съпруга й

Пиян Дядо Мраз друса кючек, флиртува и се опита да сваля красива клиентка пред очите на съпруга й в заведение във Велико Търтово в новогодишната нощ. Цяло чудо е, че след подобно поведение белобрадият старец се разминал без шамари и бил изпратен тихо и кротко да си ходи.

От заведението решили да направят вечерта на гостите си по-запомняща се и наели мъж, когото облекли като Дядо Мраз. Той трябвало да присъства за колорит и да забавлява посетителите между отделните музикални изпълнения на оркестъра. Още когато Дядото пристигнал, на хората от заведението им се сторило, че той е леко подпийнал и има някакъв палав блясък в очите, но не обърнали особено внимание на това.

Нещо, за което часове по-късно съжалявали. С наближаването на новата година Дядо Мраз започнал все по-усилено да обръща чашка след чашка. На отправената му забележка от управителя на заведението той обяснил, че така премахва сценичната треска и се поддържа във форма. Накрая обаче чашките напълно извадили “стареца” от форма.

Клатушкайки се той се приближил до млада дама и започнал настойчиво да я убеждава да танцува с него.  Когато тя отказала и обяснила, че е дошла тук със съпруга си, Дядото непоколебимо и войнствено заявил: “Къф е тоя, бе. Я го дай тука. Ще го сгъна като баница.” След това пияният старец започнал да настоява оркестърът да му изсвири “Мастика, мастика”, а когато това не се случило, в знак на протест седнал в един ъгъл и продължил да си кърка от едно шишенце, което извадил от джоба на костюма си. Кулминацията обаче настъпила малко след полунощ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране